Teknologiløsninger
|

Fuse® Technologies

AGCO-varemerker over hele verden tilbyr toppmoderne teknologi for dagens presisjonslandbruk. Fuse® Technologies er en satsing som støtter kundene våre gjennom hele avlingssyklusen, fra planlegging til planting, bearbeiding, innhøsting og lagring.

Strategien med Fuse® Technologies går ut på å levere viktige hjelpemidler som bidrar til å gjøre gårdsdriften mer effektiv.

AgCommand™

Telemetrisystemet AgCommand™ fra AGCO er ideelt for store foretak, entreprenører og andre som har behov for å kunne følge opp maskinene sine til enhver tid. Hvis du trenger kontinuerlig, konsis informasjon om maskinparken din er AgCommand™ det perfekte valget.

AgCommand™ er et ledende verktøy for dataregistrering og -overføring som overvåker og rapporterer kjøretøyposisjon, -historikk og -status og sender informasjonen direkte til datamaskin eller nettbrett, slik at du kan optimalisere ytelsen til kjøretøyparken.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 er et komplett, automatisk sporfølgingssystem som leverer presisjon ned til centimeteren. Sporfølgingssystemer har vist seg å gi gjennomsnittlige drivstoffbesparelser på 12 %, i tillegg til at man blant annet sparer tid på åkeren. Auto-Guide™ 3000 TopDock-mottakeren er fabrikkmontert som standard med en feilmargin på under meteren.

Du oppgraderer ved å sette inn en modul i TopDock. En gyroenhet (IMU) vil forbedre posisjonsbestemmelsen for traktoren helt ned til desimeter- og centimeterpresisjon. Hvis centimeterpresisjon er et krav, kan en radio-snap-in-modul monteres i TopDock. Systemet kan enkelt oppgraderes når som helst, uten kode.

ISOBUS

De fleste skurtresker- og traktorkonsollene er fullt ISOBUS-kompatible. Denne internasjonale standarden markerer slutten på overfylte førerhus; nå kan én enkelt terminal styre og overvåke alle redskaper som er utviklet etter samme standard.
ISOBUS 11783 gir muligheten til å vise redskapsprodusentens kontrollsystem på konsollskjermen. Det er ikke lenger behov for flere terminaler i førerhuset, noe som sparer både tid og penger.

MF 2200-storballepressene og alle andre kompatible redskaper kan styres via konsollen. Det er bare å plugge redskapen inn i traktorens ISOBUS-inngang, så laster systemet automatisk opp kontrollmenyene og viser dem på skjermen.

Brosjyrer

Finn ut mer om dette produktet ved å laste ned den aktuelle brosjyren fra listen nedenfor.

Finn en forhandler

Er du interessert i å finne ut mer om dette produktet? Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt i dag.

Du kan også bruke vårt forhandlersøk for å søke etter forhandlernavn.