Nyheter

Smart ytelse fra Massey Ferguson videreutviklet til den nye Stage V MF 6700S

Massey Ferguson som er et verdensomspennende merke fra AGCO (NYSE: AGCO), er glade for å kunngjøre at MF 6700 S-serien når et nytt nivå av smartere ytelse med fem nye modeller som gir høyere maksimaleffekt fra 135 hk til 180 hk.

Massey Ferguson som er et verdensomspennende merke fra AGCO (NYSE: AGCO), er glade for å kunngjøre at MF 6700 S-serien når et nytt nivå av smartere ytelse med fem nye modeller som gir høyere maksimaleffekt fra 135 hk til 180 hk. I likhet med forgjengerne, leverer den nye MF 6700 S-serien kraften og dreiemomentet til en sammenlignbar 6-sylindret traktor, sammen med fordelene med en kompakt 4-sylindret.

Bygget på suksessen fra de tidligere modellene, tilbyr den nyeste 6700 S-serien høyere ytelse kombinert med et utvalg av transmisjoner som passer ethvert behov. Dette vil sammen med nye betjeningsterminaler og flere dekkalternativer, ytterligere øke allsidigheten samtidig som de reduserer eierkostnadene.

"Massey Ferguson skapte konseptet med den høye effekten fra 4-sylindrede traktorer og var den første som tok dette til 200 hk," sier Francesco Quaranta, Vise-President for Salg, Markedsføring og produktstyring av Massey Ferguson i Europa og Midtøsten. "Nå med introduksjonen av den nye MF 6700 S-serien beholder vi denne meget vellykkede oppskriften for å øke produktiviteten og ytelsen, og gi enda flere fordeler."

Alle modeller er utstyrt med de siste AGCO Power 4-sylindrede, Stage V-motorer som oppfyller strenge utslippsbestemmelser takket være det vedlikeholdsfrie “All-in-One Stage V” eksosetterbehandlingssystemet. Maksimal effekt økes med 5 hk på alle unntatt den minste modellen, mens Engine Power Management (EPM) gir et løft på opptil 20 hk.

Den nye MF 6700 S-serien tilbyr samme transmisjonsvalg på alle modeller, enten Dyna-VT trinnløs transmisjon eller den nye semi-powershift Dyna-6 Super Eco.

Tre utstyrsnivåer (Essential, Efficient og Exclusive) er tilgjengelige for å dekke alle behov og virksomheter.

Den nye MF 6700-serien – spesifikasjoner

Modell MF 6713 S MF 6714 S MF 6715 S MF 6716 S MF 6718 S
Maks. effekt 135 hk 145 hk 155 hk 165 hk 180 hk
Maks. EPM
motoreffekt
150 hk 160 hk 175 hk 185 hk 200 hk
Motor 4 sylindre, 4,9 liter AGCO Power
Transmisjon
Drivlinje
Dyna-VT eller Dyna-6 Super Eco
Spesifikasjon Essential, Efficient eller Exclusive

Intelligente, sterke 4-sylindrede traktorer

Under panseret på alle traktorer i MF 6700 S-serien sitter de nyeste AGCO Power 4,9-liters 4-sylindrede motorene, som alle yter 5 hk mer enn tidligere modeller. Engine Power Management (EPM) genererer ytterligere 15 hk på MF 6713 S og 20 hk på alle de andre traktorene. Dette fungerer automatisk ute på jordet, når kraftuttaket eller hydraulikken er aktivert og øker gradvis fra 6 km/t opp til 18 km/t på veien. Fra 18 km/t oppnås full EPM uten bruk av kraftuttak eller hydraulikk.

Enkel teknologi møter Stage V

Massey Ferguson oppfyller de strengeste Stage V-utslippskrav med det enkle “All-in-One Stage V” -systemet som forblir helt vedlikeholdsfritt. Den eksepsjonelle sikten fra førerplass videreføres, da det ikke er foretatt endringer i designet som svekker dette fortrinnet. Eksosrøret er faktisk slankere enn før.

Den nyeste generasjonen av “All-in-One SCR” -systemet, først lansert i 2015, bruker nå en ny sotkatalysator (SC) plassert mellom dieseloksydasjons-katalysatoren (DOC) og selective catalytic reduction SCR). Automatisk og passiv regenerering, som ikke bruker noe ekstra drivstoff, opprettholder den utmerkede drivstofføkonomien.

Utviklet for reduserte driftskostnader

Servicepunkter er utviklet for å være enkle og greie, driftskostnader reduseres med lange serviceintervaller - 600 timer for motoren og 1800 timer for transmisjonen. Nye hydrauliske ventilløftere reduserer kostnadene ytterligere, og det nye systemet som gir automatisk ventiljustering gir besparelser på opptil 20.000 kr i løpet av 2400 timer.

Transmisjon som passer alle oppgaver

Alle MF 6700 S Stage V-modeller kommer med valg mellom enten Dyna-VT trinnløs (CVT) eller den nye Dyna-6 Super-Eco. Siste versjonen av den velrenommerte semi-powershift transmisjonen gjør det mulig for traktorene å oppnå transporthastighet på opptil 40 km/t ved kun 1 500 o/min, noe som resulterer i betydelige drivstoffbesparelser.

Dyna-VT gir maksimal kontroll, den gjør det mulig for sjåføren å stille inn hvilken som helst kjørehastighet ved et hvilket som helst motorturtall. Dette maksimerer produktiviteten, øker effektiviteten og forbedrer det totale resultatet. Den kan anvendes på flere måter, er selvforklarende og enkel å justere for å passe til alle oppgaver og forhold. Den siste Super Eco-versjonen reduserer drivstofforbruket ytterligere ved å oppnå transporthastighet på 40 km/t ved kun 1 450 o/min.

Kontrollen av MF 6700 S har aldri vært enklere

Massey Fergusons nyeste Datatronic 5, 9” terminal med berøringsskjerm er standard i ‘Exclusive’ spesifikasjonen og tilleggsutstyr på ‘Efficient’ modellene. Denne brukervennlige ISOBUS-kompatible terminalen tilbyr nettbrett-lignende betjening, slik at førere raskt og enkelt kan få tilgang til og endre innstillinger.

I tillegg til å gi full kontroll over traktor og redskap, kan Datatronic 5 også inneholde et omfattende program for “presisjonslandbruk” tilpasset til å inkluderer MF Guide, MF Seksjonskontroll og MF Variabel Dosering.

Alternativt leveres Fieldstar 5 med viktige og effektive spesifikasjoner. Denne bruker den samme intuitive terminalen med berøringsskjerm for å levere ISOBUS-kompatibilitet i tillegg til å kunne håndtere den komplette MF Teknologi-pakken.

Den nye MF 6700 S-serien er også kompatibel med MF Connect, som kontinuerlig registrerer traktorens aktivitet og bevegelser. Den kan vise historikk og sanntidsdata på mobile enheter, og brukere kan få tilgang til dataene når som helst og hvor som helst. Dette sikrer smartere styring av traktordata og forutsigbart vedlikehold (se egen pressemelding fra MF Connect for flere detaljer).

Maksimal overføring av kraft til bakken

Et bredere dekkutvalg øker MF 6700 S-seriens ytelse og allsidighet, med muligheten til å montere dekk opp til en diameter på 1,95 m. Disse større dekkene kan arbeide med lufttrykk ned til 1 bar, dette reduserer jordpakking og øker trekkraften.

Perfekt allsidig pakke

Massey Ferguson har kombinert den nyeste teknologien med velprøvde løsninger for å sikre at de nye MF 6700 S Stage V-traktorene gir forbedret ytelse med lave eierkostnader. Med 16 års erfaring i markedet har Dyna-6 og Dyna-VT transmisjoner et enestående rykte for pålitelighet, kombinert med tekniske løsninger som gir myk og enkel betjening.

Med sin akselavstand designet spesielt for en firesylindret motor med høy effekt, gir MF 6700 S-serien suveren trekkraft, spesielt med det nye dekkalternativet med stor diameter.

Gjennom kompakte ytre mål, forbedret allsidighet og smidighet, tilbys den minste svingradiusen i sin klasse. Den kraftige hydraulikken og enkle betjeningen gjør den til en suveren lastertraktor.