Arable

Planteproduksjon

Produktivitet og effektivitet til gårder med planteproduksjon.

Massey Fergusons produkter – fra kraftige traktorer til skurtreskere som leverer både produktivitet og kvalitet – bruker den seneste teknologien for å hjelpe planteprodusenter med å få mest ut av avlingene, ved å administrere arbeidsmengden og bruke produksjonsdata mest mulig effektivt.

Traktorer

Det mest omfattende utvalg av traktorer til landbruk av enhver type og størrelse

Massey Ferguson traktorer gir høy presisjon, komfort og kompromissløs kvalitet.

Effektive, pålitelige motorer som anvender nyeste teknologi, arbeider sammen med avanserte, men likevel brukervennlige transmisjoner, som oppfyller bondens behov og får optimalt utbytte av en lang rekke redskaper samtidig med at de holder driftskostnadene nede.

 

Skurtreskere

Få maksimalt ut av hver innhøsting med Massey Fergusons innovative og ekstremt effektive innhøstingsteknologi.

Massey Fergusons skurtreskere har vært banebrytende med både PowerFlow-skjærebordet og utstyr innen presisjonslandbruk. Sortimentet har nå hele 19 modeller fra 175 til 459 hk.

Systemer med tradisjonelle halmristere, rotor- og hybridutskilling er tilgjengelige, slik at skurtreskeren kan mestre alle avlingstyper og forhold.

 

Presser

Presseløsninger for alle typer avlinger og behov, fra små husdyrgårder til energiproduksjon.

Massey Fergusons rundballe-, storballe- og firkantballepresser er utviklet for lang driftstid og for å presse så mye gress som mulig inn i hver balle, for enklere håndtering, lagring og bruk.

Den nyeste teknologien lar føreren enkelt overvåke og registrere innhøstingsdata som kan brukes til administrasjon av driften.

 

LASTERE

Massey Ferguson leverer suveren allsidighet og brukervennlighet, enten man foretrekker traktorlastere eller teleskoplastere.

Massey Fergusons traktorlastere er utviklet for og fullt integrert med traktoren for å gi best mulig allsidighet, mens teleskoplasteren MF 9000 gir en egen håndteringsløsning som er utviklet med førerens behov i tankene.

Oversikt, komfort og brukervennlighet er alltid viktigst.