Arable

Planteproduksjon

Produktivitet og effektivitet til gårder med planteproduksjon.

Massey Fergusons produkter – fra kraftige traktorer til skurtreskere som leverer både produktivitet og kvalitet – bruker den seneste teknologien for å hjelpe planteprodusenter med å få mest ut av avlingene, ved å administrere arbeidsmengden og bruke produksjonsdata mest mulig effektivt.

SKURTRESKERE

Få mest mulig ut av hver innhøsting med Massey Fergusons innovative og svært effektive høsteteknologi.

Massey Ferguson er pionerer innen skurtresker teknologi, fra PowerFlow skjærebord til det nyeste av presisjonsutstyr for landbruket, med modeller fra 185-647 hk.

Konvensjonelle halmristertreskere og hybrid separasjonssystemer er tilgjengelige for å passe alle vekster og høsteforhold.

PRESSER

Presseløsninger for alle typer avlinger og behov, fra små husdyrgårder til energiproduksjon.

Massey Fergusons rundballe-, storballe- og firkantballepresser er utviklet for lang driftstid og for å presse så mye gress som mulig inn i hver balle, for enklere håndtering, lagring og bruk.

Den nyeste teknologien lar føreren enkelt overvåke og registrere innhøstingsdata som kan brukes til administrasjon av driften.

Høy- og fôrredskaper

Med introduksjonen av dette imponerende utvalget med høy- og fôrutstyr fra MF, kan Massey Ferguson nå tilby et komplett utvalg utstyr, inkludert robuste og energieffektive slåmaskiner, stengelbehandlere, vendere og river av høy kvalitet.

LASTERE

Massey Ferguson leverer suveren allsidighet og brukervennlighet, enten man foretrekker traktorlastere eller teleskoplastere.

Massey Fergusons traktorlastere er utviklet for og fullt integrert med traktoren for å gi best mulig allsidighet, mens teleskoplasteren MF 9000 gir en egen håndteringsløsning som er utviklet med førerens behov i tankene.

Oversikt, komfort og brukervennlighet er alltid viktigst.