Personvernerklæring

AGCO Corporation og dets datterselskaper ("AGCO") drifter dette nettstedet i informasjons-, opplysnings-, markedsførings- og kommunikasjonsøyemed.  Hensikten med denne erklæringen er å beskrive hvordan vi bruker personopplysninger vi kan motta fra deg gjennom dette nettstedet.  All informasjon vil bli behandlet konfidensielt, og vi forplikter oss til å overholde lovverket for databeskyttelse og personvern.  Dette nettstedet benytter forskjellige metoder for å la besøkende uttrykke interesse for eller be om informasjon om AGCOs produkter og tjenester.  I denne forbindelse vil vi innhente og bruke personopplysninger.  Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi innhenter og bruker disse opplysningene.

Tilleggsinformasjon

1. Generelt

1. Hvilke personopplysninger innhenter dere? Du kan bli bedt om å oppgi enkelte opplysninger som navn, yrke, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

2. Hvordan innhentes og brukes disse opplysningene? Vi lagrer opplysningene i databaser eller andre lagringsmedier. Opplysningene brukes også til å administrere nettstedets tjenester, til markeds- og kundeanalyser og til å evaluere, utvikle og forbedre tjenestene våre. I dette henseende kan opplysningene brukes til markedsføring og PR, samt til å varsle deg om produkter og tjenester.

3. Hvor blir opplysningene offentliggjort eller overført? Vi vil ikke selge, bytte eller leie ut dine personopplysninger til andre. Vi kan gi opplysningene dine til de følgende, som kan bruke dem i henhold til avsnitt 2 ovenfor: ansatte og representanter som administrerer kontoer, produkter og tjenester du har bedt om eller som du ber om i fremtiden; representanter som bruker opplysningene dine til å opprette en profil i markedsføringsøyemed; alle vi er juridisk forpliktet til å gi opplysningene til; AGCO-forhandlere, -distributører eller -samarbeidspartnere; og selskaper i AGCO-gruppen som kan holde til utenfor EØS-området og som kanskje ikke har fordelen av juridisk beskyttelse av personvern eller andre grunnleggende rettigheter.

4. Hva med informasjonskapsler (cookies)? Informasjonskapsler er dataenheter som kan bli sendt til nettleseren på datamaskinens harddisk. Disse dataenhetene er nødvendige for å gi deg enkelte funksjoner, og gir oss informasjon om besøkende på nettstedet.  Vi kan også bruke informasjonskapsler for å gjøre nettstedet mer brukervennlig, ved for eksempel å lagre passordet ditt.  De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du må ikke nødvendigvis godta dem. Du kan vanligvis endre innstillingene i nettleseren din for å forhindre at du godtar informasjonkapsler. Du vil likevel kunne benytte deg av de fleste funksjonene på nettstedet.

Vi forsøker å beskytte alle opplysninger vi får av deg. Vi kan imidlertid ikke fullt ut garantere sikkerheten til slike opplysninger, og du godtar sikkerhetsrisikoene som følger med nettbasert korrespondanse og kjøp over internett. Vi har ikke ansvar for eventuelle brudd på sikkerheten, med mindre disse skyldes overlagte eller straffbare handlinger eller uaktsomhet. Alle produkter og tjenester leveres i henhold til vilkårene og betingelsene som finnes på dette nettstedet.