Nyheter

Massey Fergusons slåmaskinserie utvides med nye modeller med vertikal oppfelling

De to nye 3,1 m og 3,6 m brede skiveslåmaskinene i MF DM TL-V-serien kan felles opp vertikalt bak traktoren, og gir med dette større bredde og valgfrihet i Massey Fergusons raskt voksende utvalg av høy- og grasutstyr.

Vertikal oppfelling gir en betydelig reduksjon i den totale transportlengden, og bidrar til å forbedre vektfordelingen slik at tyngdepunktet holder seg nær traktoren.

Begge slåmaskinene felles opp til en bredde på mindre enn 3 m, mens det hydrauliske, nedfellbare ytterpanelet sørger for en total transporthøyde på mindre enn 4 m. Hydraulisk demping beskytter maskinen under oppfelling og transport.

En ny parkeringsstøtte er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Denne gjør at slåmaskinen kan parkeres i vertikal posisjon, slik at du sparer plass. I tillegg til å gi en stabil plattform, gjør støtten det enklere å feste og montere slåmaskinen.

TurboLift-systemet er standard og gir utmerket flyteevne, slik at slåmaskinene i MF DM TL-V-serien glir over bakken og følger bakkekonturene perfekt. Dette beskytter strengen og øker fôrkvaliteten ved å forhindre forurensning av fôret.

Det fullt justerbare hydropneumatiske systemet lar føreren angi det nøyaktige marktrykket som kreves for forholdene og den aktuelle fôrtypen.

Et sentralt dreielager som «trekker» slåmaskinen fra midten av skjærebredden, bidrar også til at maskinen følger bakkekonturene bedre. Dreielageret er utstyrt med et integrert hydraulisk dempersystem som lar maskinen pendle opp 28 ° og ned 22 °.

Begge MF DM TL-V-slåmaskinene leveres med stengelbehandler med enten tinder eller ruller, slik at kundene kan velge det alternativet som best passer til fôrtypen og forholdene.