Nyheter

Nytt 14 meters flaggskip i Massey Fergusons MF RK-riveserie

Massey Fergusons nye flaggskiprive, MF RK 1404 TRC-PRO, har en arbeidsbredde på opptil 14 m og er utviklet for å oppfylle kravene til bønder og entreprenører som driver moderne og i stor skala.

Riven er utviklet for optimal ytelse, og er spesialdesignet for å lage gode strenger til store finsnittere og store firkantballepresser.

Med en hydraulisk regulerbar arbeidsbredde på 11,5 til 14 m, er dette det nye flaggskipet i Massey Fergusons MF RK-riveserie. Riven har toppmoderne proCONNECT ISOBUS-kontroll med Massey Ferguson C1000 7-tommers berøringsskjerm eller en kompatibel traktorterminal.

Riven er bygget på en ny, sterk og robust sentral rørramme, som gir kompakte transportdimensjoner ved å kunne felles opp til en høyde på under 4 m og en bredde på 3 m.

Rotorene er utviklet for hardt arbeid med tungt fôr, og er utstyrt med sterke, vedlikeholdsfrie armer. Tandemaksler på de bakre rotorene sørger for at riven følger bakkekonturene utmerket, med en ekstra, femte dobbeltinde som bidrar til at mer gras blir med.

Frontrotorene har fjærdemping, slik at de følger bakkekonturene godt og passerer over eventuelle hindringer.

Brukervennlig ISOBUS-kontroll på skjermen gir enklere betjening. Ved hjelp av ISO-terminalen kan føreren løfte alle de fire rotorene, justere arbeids- og strengebredden og høyden på de individuelle rotorene, samt angi fem nivåer for løftesekvensen i vendeteigen.

De fleste funksjonene kan forhåndsprogrammeres på en kontrollspak, noe som gir bekvem betjening på lange arbeidsdager.