Nyheter

Massey Fergusons MF eXperience Tour til Norge i august

Massey Ferguson MF eXperience Tour starter i italienske Treviso 4. april.

Dette blir en unik mulighet for bønder og entreprenører rundt om i Europa til å få hands-on erfaring med nyeste generasjon full-line redskap og traktorer.

MF eXperience Tour kombinerer innendørs presentasjon med praktisk kjøring i felt. Turen omfatter sju europeiske land og er nyeste fase i Massey Fergusons strategi for å tilby kundene en personlig opplevelse når de vurderer nye maskiner.

– Bransjemesser er fortsatt viktig, men de gir ikke kundene det de ønsker seg. Gang på gang forteller bønder oss at de vil prøve maskinene ute på jordet, og gjerne på sin egen gård, forteller Francesco Quaranta, Vice-President Sales, Marketing & Product Management.

– Gjennom MF eXperience, fra innendørs presentasjon til utendørs demonstrasjoner, får kundene en mer tilrettelagt og profesjonell opplevelse. Vi bruker Virtual Reality og annen teknologi for å levere en mer interaktiv måte å oppleve maskiner på innendørs, mens utendørs kan kundene selv kjøre og teste et bredt utvalg Massey Ferguson redskaper selv, legger han til.

Massey Fergusons nye strategi ble innledet under EIMA-messen i Bologna november 2018, og forsetter med den italienske delen av MF eXperience Tour som starter i Trevis i april. Herfra går turen til Tyskland, Frankrike, Polen, Norge, Danmark og Spania.

MF eXperience Tour er en serie nøye planlagte, eksklusive arrangementer som gjør at et begrenset antall mennesker kan delta i en rekke aktiviteter for å få best mulig utbytte av besøket. Begrensningen på antall deltakere på hvert arrangement gjør at de kan snakke direkte med ansatte hos den lokale forhandleren og tilreisende produktspesialister for detaljert informasjon.

MF eXperience Tour ønsker velkommen 6000 kunder fordelt på 25 lokasjoner og 75 dager, og de flytter seg hver uke fra et sted til et annet. Med 3,5 mål testområde og 25 MF eXperter får du en unik opplevelse, med over 12 maskiner på hvert sted.

I Norge blir det invitert 240 kunder på hvert sted, fordelt på tre dager, som får ta del i dette nøyaktig planlagte programmet. I tillegg vil det bli åpne arrangementer to kvelder (onsdag og torsdag).

– Vår MF eXperience gjør det også enklere for kundene å se hvordan den nyeste teknologien kan gi store fordeler for driften. Det er ingen bedre steder å prøve ut dette enn ute på jordet, der de selv kan se hvilke fordeler teknologi som MF Auto-Guide autostyring og MF ISUBUS tilkobling kan gi.

Etter feltkjøringen blir det korte presentasjoner, etterfulgt av en maskinparade. Det blir også muligheter for å snakke med eksperter fra AGCO Parts, AGCO Finance og MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dekk.

Hovedfokuset er at gjestene skal få mulighetene til å prøve maskinene og får en hands-on opplevelse av hele porteføljen til Massey Ferguson. Det inkluderer åtte ulike traktor-serier, teleskoplastere, grasutstyr og på enkelte steder den imponerende MF IDEAL skurtreskeren.