Nyheter

Massey Fergusons skurtreskere med nye funksjoner for forbedret ytelse

I tillegg til de to nye MF Activa-modellene, har Massey Ferguson gjort ytterligere forbedringer i spesifikasjonene og funksjonene til skurtreskerne sine for å forbedre betjeningen og øke ytelsen til 2016-sesongen.

“Vi begynner nå virkelig å høste fruktene fra AGCOs betydelige investering i produksjonen av høstemaskiner i Breganze i Italia. Dette har gitt oss muligheten til å ta i bruk topp moderne produksjonsteknikker og -utstyr som har hevet kvaliteten og driftssikkerheten ytterligere", sier Adam Sherriff, markedssjef i Massey Ferguson.

"Kundene tjener også på investeringen i Europas mest moderne anlegg for lakkering av skurtreskere. Den høy kvaliteten på lakken forbedrer slitestyrken og øker annenhåndsverdien på skurtreskerne", sier han.

Raskere tømming på MF Activa S-treskere

Til 2016-sesongen vil skurtreskerne med fem og seks halmristere i MF Activa S-serien utstyres med en lengre tømmeskrue, noe som vil øke tømmehastigheten.

Modeller med Multi Crop Separator har en 5 meter lang tømmeskrue og tømmehastighet på 105 liter/sek, mens modellene uten har en skrue på 4,5 meter og hastighet på 85 liter/sek. Den seksjonsbaserte treskerbrua, som kan forandres via steinfellen, er nå fabrikkmontert ekstrautstyr som øker treskeanvendeligheten for flere ulike typer vekster.

ParaLevel som ekstrautstyr for treskere med tohjulsdrift

Massey Fergusons unike ParaLevel-system er nå tilgjengelig som ekstrautstyr på versjonene med tohjulsdrift blant skurtreskerne MF Beta 7360 PL og MF Beta 7370 PL.

Det kostnadseffektive ParaLevel-systemet er til god hjelp på gårder som har slake bakker på opptil 15 % og bølgende landskap, og bidrar til å øke produksjonen og kvaliteten på grøden uten å måtte investere i firehjulstrekk.

ParaLevel gir også den klare fordelen av å fortsatt å kunne montere brede dekk på opptil 800/65 R 32s på MF 7360 Beta, uten å overskride en transportbredde på 3,5 m.

AgCommand som standard på Massey Ferguson Beta-skurtreskere

Massey Ferguson Beta-skurtreskerne er nå utstyrt med AgCommand telemetrimaskinvare som standard. Blant ekstrautstyret finner vi nå også en ny Rockinger-trekkrok og en fabrikkmontert seksjonsbasert treskerbru.

Alle MF Activa- og MF Beta skurtreskere er tilgjengelige med slitesterke komponenter. For bedre fleksibilitet kan treskere med risspesifikasjon også leveres uten halmkutter.

Ny generasjon 9,2 m bredt PowerFlow-skjærebord

Massey Ferguson introduserer en ny generasjon med 9,2 m brede PowerFlow-skjærebord, utstyrt med den samme SuperFlow-skruen som tidligere lansert på den 10,74 m brede versjonen. Med en diameter på 762 mm gir skruen 41 % større arbeidsareal enn noen annen konstruksjon.

De bevegelige beltene gir suveren innhøsting av avlingen, med en overlegen innmating med akset først inn i elevatoren. PowerFlow har vist seg å øke effektiviteten i raps med opptil 70 % og øke ytelsen for andre typer avlinger.

MF Centora-skurtreskerne med åtte halmristere og MF Delta Hybrid-maskinene er nå utstyrt med en ny type avlingsmåler, to sentralsmørepunkter – ett på hver side av maskinen – i tillegg til arbeidslys og flere strømuttak. Et stort antall andre endringer er også gjort for å øke levetiden og forbedre driftsytelsen.