Nyheter

Massey Fergusons nye «S Effect»-traktorer med 95–400 hk gir ekstra ytelse, komfort, sikkerhet og stil

Massey Ferguson lanserer nå «S Effect» for hele utvalget av høyteknologiske, Beauvais-bygde traktorer som vises frem for første gang på Agritechnica-messen i Hannover.

Massey Fergusons nye S-serie omfatter MF 5700 S, MF 6700 S, MF 7700 S og MF 8700 S. «Disse traktorene representerer alt det beste innen komfort, sikkerhet, brukervennlighet, stil og solid servicedekning – en pakke som legger til rette for smart, bærekraftig landbruk», sier Guillaume Dericbourg, sjef for Massey Fergusons salgsingeniøravdeling.

Nye MF 5709 S med 95 hk legges til i serien

Samtidig har Massey Ferguson utvidet S Effect ned til den helt nye MF 5709 S med 95 hk. Denne traktoren er utstyrt med den samme teknologien som de større MF 5700 S-modellene, og de samme avanserte funksjonene i et kompakt design.

MF 5709 S leveres med enten Dyna-4- eller Dyna-6-transmisjon, med kløtsjfunksjon på bremsepedalen og mulighet til å legge til Autodrive. Med multifunksjonsspak, frisiktpanser og valg av hydraulikksystem, er dette også den perfekte lastertraktoren.

Fieldstar 5 berøringsskjerm kan velges for alle modellene

Alle S Effect-modellene i alle serier kan nå leveres med frittstående Fieldstar 5 ISOBUS-terminal med berøringsskjerm. Terminalen fungerer med flere forskjellige GNSS-mottakere, og kombinerer et nettbretts brukervennlighet med effektive funksjoner for presisjonslandbruk.

Fieldstar 5 kan utvides til en komplett pakke for presisjonslandbruk, med omfattende funksjoner som kartlegging, automatisk seksjonskontroll, variabel dosering, registrering og omfattende maskinovervåkning med telemetri.

Toppmoderne design

Den toppmoderne S Effect-designet, med nytt panser, dekaler, lys og frontlys, gir et progressivt, karakteristisk utseende. På innsiden gir den nye fargesammensetningen en ekstra profesjonell finish.

I tillegg til det nye utseendet, har enkelte av modellene også større nyttelast og tillatt totalvekt. For eksempel har MF 6715 S Dyna-4 nå en tillatt totalvekt på 11 000 kg, mens Dyna-VT-modellen av MF 6718 S har 12 500 kg.

Flaggskipene i MF 8700 S-serien har fått en ny aktiv mekanisk førerhusfjæring, som gir kontinuerlig dempingskontroll (CDC) for optimal komfort på både vei og åker.

Dyna-6- og Dyna-VT-modellene fra MF 6700 S og oppover er tilgjengelige med en maksimal hastighet på 50 km/t. Forbedringer i bremsesystemet fører nå til at hastigheten automatisk begrenses til 40 km/t hvis pedalene ikke er sammenkoblet for veitransport.

Pneumatisk tokrets bremseventil er nå standard for tilhengerbremser, med hydrauliske bremser tilgjengelig som ekstrautstyr.