PRODUSERER: SKURTRESKERE

Produksjonsanlegget i Breganze har produsert landbruksmaskiner og -utstyr siden 1873, og baserer sitt arbeid på kundetilfredshet, forskning, innovasjon og kvalitet.

Erfaringen og det gode ryktet etter en lang historie i bransjen var noe av det AGCO Corporation la merke til allerede i 2004, og i 2011 ble kjøpet av fabrikken fullført. Siden har AGCO konsentrert hele sin europeiske produksjon av skurtreskere til Breganze-anlegget, og gjort det til en strategisk plassering av AGCOs European Harvesting Operations.

AGCO identifiserer seg sterkt med Breganze-fabrikkens verdier om god teknologi- og produksjonskunnskap, organisasjonsekspertise og teknologikultur, og har utviklet anlegget til å bli en viktig del av selskapets strategi for å tilby komplette løsninger for mekanisert landbruk.

Kvalitetsstyring: REG. NR.: 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adresse:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI) Italia
Tlf.: +39 (0) 445 385311
E-post: infobreganze@agcocorp.com

Viktig informasjon om Breganze

MF Key Facts NO

Planskisse Breganze

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Inne på anlegget utføres AGCO Production System ifølge teorien om lean manufacturing (veltrimmet produksjon).

Det grunnleggende prinsippet for lean manufacturing består av og kontinuerlig å forsøke og fjerne alle de aspektene ved produksjonsprosessen som ikke gir noen tilleggsverdi sett ut fra et kundeperspektiv, noe som bidrar til større effektivitet og lønnsomhet.


Een bericht van de Vice President en General Manager


Francesco Quaranta,
visepresident og administrerende direktør Global Innhøsting - President & CEO AGCO S.p.A.


“Det er viktig at våre kunder og besøkende har muligheten til å få en eksklusiv besøksopplevelse som de kan ta aktivt del i, og se grundigheten og kvaliteten i prosessene våre – ned til de minste detaljene fra produksjon av skurtreskere til behandling av gjestene. Med et fantastisk bygg som AgriDome er dette nå mulig.”

Skjema for besøkende