Viktig informasjon

Key Facts

PRODUKSJON: TRAKTORER

Velkommen til vårt fabrikkanlegg i Beauvais, Frankrikes mest moderne produksjonssenter for traktorer . Over 900 000 traktorer har allerede blitt bygget her, og nesten 85 % av produksjonen blir eksportert til over 140 land over hele verden.

Anschrift:
AGCO SA
Z.A. No: 41 Avenue Blaise Pascal
BP 60307
60026 Beauvais
France

Tel.: + 33 3 44 11 33 33

Fabrikkomvisning

Klik på den bygning, du ønsker at besøge

Monteringslinjene for traktorer

Med en makskapasitet på 100 traktorer om dagen, er det den samme monteringslinjen som monterer alle traktorer fra 85 til 400 hk. Traktorene monteres i samme rekkefølge som bestillingene fra sluttkundene.

Fabrikken har produsert et gjennomsnitt på 17 000 traktorer hvert år siden den åpnet i 1960. En traktor forlater Beauvais-fabrikken hvert femte minutt, og 80 % av produksjonen eksporteres til land over hele verden. Teamene våre jobber konstant for å sørge for høyest mulig kvalitet. Hver enkelt traktor sjekkes og sertifiseres av hver enkelt operatør i hver produksjons- og testprosess.

Tractor assembly linesTractor assembly lines

Teknologisenteret

Alle besøgende påbegynder deres rundvisning på MF Beauvais Teknologicenter. Man kan se den første traktor, som er udstyret med den berømte 3-punkts hydrauliske lift, samt den nyeste traktor med den seneste teknologi. De seneste MF styrings- og telemetri-produkter er også udstillet.

Centret indeholder et ultramoderne auditorium til fremvisning af videoer og afholdelse af præsentationer. "Triple Triangle" butikken gør det muligt for besøgende til købe MF merchandiseprodukter, såsom legetøj, modeller og beklædningsgenstande.

Technology CentreTechnology Centre

Utviklingsavdelingen

MFs utviklingssenter i Beauvais har over 300 godt utdannede ansatte. Kunnskapen, egenskapene og ekspertisen blant disse ingeniørene kombineres i et hardtarbeidende team som er 100 % fokusert på MFs kompromissløse designverdier. Dette teamets dyktighet og kunnskap er en videreføring av MFs stolte tradisjoner for innovasjon i produksjon av nye traktorer.

Med sine prisvinnende design fortsetter Massey Fergusons ingeniører å flytte grenser for hva som er mulig.

Factory 1

Produksjon av transmisjoner

Alle Dyna-4- og Dyna-6-transmisjonene – opptil 130 hver dag – utvikles, produseres og settes sammen i Beauvais. Dyna-4 og Dyna-6 monteres på MF-traktorer med 85–280 hk, inkludert MF 5600-, MF 6600- og MF 7600-seriene. Alle de viktigste drevene og akslene produseres ved hjelp av ca. 180 maskiner og med prosesser som blant annet dreiing, varmebehandling og sliping.

17 000 tonn hus produseres også her, og anlegget har to monteringslinjer for bakaksler og girbokser.

Operatører og kontrollører utfører grundige sjekker av presisjonen i hvert trinn av produksjonen.

factory 1Factory 1Factory 1 Factory 1

Monteringslinjene for førerhus

Beauvais 2-anlegget ble åpnet 19. november 2013, i forbindelse med Massey Ferguson-varemerkets 56-årsjubileum. Anlegget representerer det største investeringsprosjektet for AGCO MF Beauvais de siste årene. Den nye fabrikken er et eksempel til etterfølgelse med tanke på produksjon, logistikk, arbeidsstasjoner og kvalitet.

Anlegget står for monteringen av førerhus til traktorene som produseres ved hovedanlegget, og 150 ansatte er ansvarlige for at monteringen blir gjort i samsvar med Massey Fergusons kvalitetsstandarder.

Fabrikken har en maksimal kapasitet på 100 førerhus per dag. MF-førerhusene er tilgjengelige i tre versjoner – Essential, Efficient og Exclusive – slik at traktorene kan skreddersys til kundenes behov og budsjetter.

Anlegget har også et internasjonalt opplæringssenter for Massey Fergusons salgsteam.

Cab assembly linesCab Assembly LinesCab assembly lines Cab assembly lines

Beauvais Experience Factory Tours

Planlegging for fremtiden

Leontine Saez

Massey Fergusons fabrikk i Beauvais har et overordnet fokus på å oppfylle de økende behovene til bønder over hele verden. Det er det største AGCO-eide produksjonsanlegget i Europa og det største i sitt slag i Frankrike.

Anlegget, som har blitt et betydelig kompetansesenter, ligger nord for Paris og består nå av to avdelinger med et kombinert areal på over 30 hektar. Begge avdelingene har dratt nytte av store investeringer i produksjonsteknologi, verktøyer, design og effektivitet. Ekspertisen og antall ansatte har også vokst, og anlegget produserer nå opptil 20 000 traktorer i året.

Léontine Saez - Visitor Experience Manager

Brosjyrer

Finn en forhandler

Er du interessert i å finne ut mer om dette produktet? Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt i dag.

Du kan også bruke vårt forhandlersøk for å søke etter forhandlernavn.