Nyheter

Stilige og praktiske oppdateringer av MF 3600

Massey Ferguson planlegger å oppdatere MF 3600-serien innen både standard- og spesialformatene. Dette vil gi serien oppdatert Massey Ferguson-stil, i tillegg til å inkludere en del nye funksjoner som er utviklet for å oppfylle behovene i markedet.

Traktorene i området 69–102 hk har vist seg å være ekstremt populære til husdyrdrift og kombinasjonsbruk, og i spesialformat til vingårder, fruktgårder og produsenter av grønnsaker, salat og andre spesialavlinger.

Løftekapasiteten til trepunkthydraulikken er økt til maks. 3 tonn, noe som tillater bruk av en del nye redskaper.

En ny frontkonstruksjon på spesialmodellene har gitt større svingradius – nå på opptil 40,5 grader på MF 3600GE – og dermed bedre svingegenskaper i polytunneler og trange vingårder og frukthager.

Traktorene i MF 3600 V/S/F/GE-seriene vil gjennomgå en ansiktsløftning som vil gi dem det samme, flotte utseendet som resten av Massey Ferguson-traktorene har.

Blant oppdateringene finner vi et nytt tak og grå sideplater – altså en familiær touch også på disse spesialmaskinene. Både utseende og funksjonalitet forbedres med nye, ovale lysstriper, arbeidslamper og blinklys.

Standardmodellene i MF 3600-serien får også nytt tak, i tillegg til nye, ovale blinklys og posisjonslys og nye midtmonterte arbeidslys.

Innsiden i førerhuset har fått nye farger for å gi likhet til andre Massey Ferguson-modeller.

En ny indikatorspak gir bedre driftskontroll- og komfort, med aktivering av sju lys- og varslingsfunksjoner. I tillegg er førerhuset nå også utstyrt med en batteribryter.

Blant ekstrautstyret finner vi radio med LCD-skjerm, mp3-kompatibilitet via et SD-kort eller USB og muligheten til å lagre radiostasjoner. Et internminne beskytter lagrede innstillinger dersom batteriet kobles fra.

Produksjonen av de nye traktorene begynner i september 2015, og vi vil vise frem oppdateringene på standen vår på SIMA.

Campbell Scott, sjef for salgsteknikk og utvikling av MF-varemerket, sier: "Oppdateringen av MF 3600 gir denne populære traktoren et ekte Massey Ferguson-utseende, i tillegg til et antall forbedringer som vil gjøre den enda mer brukervennlig og effektiv."