Nyheter

Nye, raske og elegante kompakttraktorer fra Massey Ferguson

To nye modeller i Massey Fergusons MF 1700-serie debuterer på SIMA-messen i Paris.

MF 1747 og MF 1740, med henholdsvis 46 og 38 hk, styrker selskapets markedsposisjon innen kompakte traktorer og er tilgjengelige med enten hydrostatisk transmisjon og førerhus eller manuell transmisjon uten førerhus.

De nye MF 1700-traktorene erstatter modellene MF 1540 og MF 1547 som har fått et svært godt rykte for ytelse og driftssikkerhet innen landbruk og parkarbeid. Med nye funksjoner og forbedringer vil MF 1740 og MF 1747 ytterligere forsterke sine posisjoner som pålitelige og brukervennlige traktorer.

"Disse raske og elegante traktorene er spesialbygget for sektoren, og kommer fullpakket med praktiske funksjoner som kombinerer produktivitet og ytelse med brukervennlighet", sier Campbell Scott, sjef for salgsteknikk og utvikling av MF-varemerket.

Blant de nye funksjonene finner vi oppdatert design, 2,2 liters, firesylindrede motorer, valg mellom hydrostatisk eller mekanisk transmisjon, i tillegg til en svært god hydraulikkapasitet som enkelt håndterer moderne redskaper. Et togirs, uavhengig kraftuttak (IPTO) på 540/540E er utstyrt med en mykstartsfunksjon for myk innkobling av driften.