Nyheter

Førerhusmodellene i Massey Ferguson Global Series skal bygges i Beauvais

Etter den vellykkede lanseringen av de banebrytende traktorene i MF Global Series i fjor, har Massey Ferguson annonsert at førerhusversjonene av MF 4700-serien skal produseres ved AGCOs produksjonsanlegg i Beauvais, Frankrike.

Produksjonen av de nye førerhusmodellene i Global Series gir Beauvais-fabrikken et årlig produksjonspotensial på ytterligere 2500 traktorer. På nåværende tidspunkt produserer fabrikken traktorene MF 5600, MF 6600, MF 7700 og MF 8700 fra 80 til 400 hk, med en gjennomsnittlig årlig produksjon på ca. 16 500 enheter.

"Det er mange i det europeiske distribusjonsnettverket vårt som venter spent på førerhusmodellen", sier Thierry Lhotte, Massey Fergusons visepresident for markedsføring i Europa, Afrika og Midtøsten. "Det er mange kunder som etterspør informasjon. Derfor har vi stor tro på at vi kan nå produksjonsmålet om 2500 ekstra traktorer i året ved Beauvais-fabrikken. Dette produktet tilfredsstiller en del av markedet vi foreløpig ikke har kunnet dekke, noe som bør bidra til at varemerket vårt øker markedsandelen."